10 hurtige facts om mig selv

Hvad vil jeg nå, inden jeg dør? #Minemål

Jeg skrev for cirka 1 1/2 år siden de ting ned, som jeg gerne vil nå, inden jeg dør. (Okay, måske lidt overdrevet allerede at tænke på ting jeg skal nå, inden jeg ligger i graven..- Men altså, det at sætte sig nogle mål er da slet ikke så tosset vel? 😉 )

//Det skal lige siges, at jeg jo skrev de her mål ned for noget tid siden, så nogle af dem har jeg faktisk allerede formået at få gjort. Men nu til de mål, som jeg håber jeg i løbet af mit liv, kan nå at få sat flueben ved.

  • Jeg skal gennemføre 3 år på STX- Det håber og regner jeg da helt sikkert med kommer til at ske! Jeg tager direkte på STX, når jeg kommer hjem fra efterskole, så det her mål regner jeg stærkt med at kunne sætte flueben ved om cirka 4 år.
  • Jeg skal til New York- Den kunne jeg så sætte tjek ved for omkring 3 uger siden. Det har altid været en drøm for mig at komme til New York, og det var en kæmpe oplevelse pludselig, at stå der selv. TJEK!
  • Jeg skal blive dygtig indenfor min dans- Altså, den her er jeg faktisk ikke rigtig klar over, hvorfor jeg har skrevet. For altså, hvornår er man dygtig?  Jeg brænder for at danse, og jeg ved jeg kan finde ud af det, men jeg har ikke et behov eller mål for at skulle blive verdensmester, danmarksmester eller nogen anden form for mester. Jeg danser fordi det gør mig glad og giver mig energi og ikke for at få en medalje om halsen 🙂
  • Jeg vil have en kæreste- Hmmmmm, det skal sgu nok komme tænker jeg, og jeg kommer nok til at få et par stykker igennem mit liv. Så den er der i hvert fald tid nok til at få sat flueben ved, hehe <3
  • Jeg vil blive uddannet dyrlæge- Tjaaa, den er jeg faktisk lidt i tvivl om hvorvidt der bliver sat flueben ved.. For det har altid været min drøm at blive dyrlæge, men efter jeg har fundet ud af, hvor meget jeg elsker bloggen her, så har tanken omkring det at blive journalist også ramt mig.. Men jeg har jo tid nok til at finde ud af det, så tror blot mit mål er at få mig et godt og stabilt job i fremtiden.

tumblr_lmhrh8sehc1qb59amo1_400_large_196496536

 

//KNUSSER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til dette indlæg, men det ville være en kæmpe hjælp, hvis du gad at komme med en lille kommentar, hvis du mener, at indlægget var interessant :)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 hurtige facts om mig selv