Månedsdag med Anders

Jeg er blevet ambassadør!!

Hej igen bloggen 🙂

I dag bliver det et meget anderledes blogindlæg, som jeg har glædet mig utrolig meget til at kunne offentliggøre, for jeg er nemlig gået hen og blevet AMBASSADØR!! Ihhhh, jeg er simpelthen så stolt og glad over at kunne være med til at sprede et så godt budskab, som Boblberg er.

Men hvem er det så helt præcis, jeg er blevet ambassadør for? Nu skal I høre 😉

boblberg

Min brother from another mother ( 😉 ) Nicolaj Brusendal arbejder hos firmaet Boblberg, som er et firma der gør det let at skabe fællesskaber på kryds og tværs af borgerne i Danmark. På Boblberg.dk kan man gratis oprette en bruger og lave en “bobl”, og på den måde finde andre at dele interesser og oplevelser med. Du kan bl.a. finde en træningsbuddy, lave frivilligt arbejde, en gå- eller løbemakker, madklubber og meget mere. Det eneste du skal gøre er at klikke på nedenstående link og udfylde de 5 felter. Så bliver du en del af Boblberg sammen med 40.000 andre! Det tager ikke mere end 30 sek., og du får ingen spam-mails.

Derudover arbejder Boblberg tæt sammen med kommunerne om at fremme den mentale sundhed og forebygge antimobning og ensomhed, så jeg er i den grad stolt over at kunne støtte op om et så vigtigt budskab og initiativ.

Selvfølgelig er det ikke kun for budskabets skyld, at jeg vil have jer til at gå ind og oprette jer på hjemmesiden. I ville også gøre mig en KÆMPE tjeneste, da jeg har en lille konkurrence kørende med Nico, og mit konkurrence-gen ville sætte utrolig stor pris på at vinde over ham. Så jeg krydser fingre for, at der er nogle af jer derude, som kunne have lyst til at hjælpe mig lidt på vej 🙂

Og hvem ved? Måske er din nye bedsteveninde eller løbemakker også en del af Boblberg og venter bare på at møde dig? 😉

LINKET: https://boblberg.dk/kampagne/2

 

//Håber I synes om dagen indlæg, og TAK for i hver dag støtter op om bloggen- I er de bedste! <3

Kys Sille

#GoteamSille

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til dette indlæg, men det ville være en kæmpe hjælp, hvis du gad at komme med en lille kommentar, hvis du mener, at indlægget var interessant :)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedsdag med Anders