En dag i min efterårsferie 2017- Sverige

2 1/2 måned er gået på efterskolen- men er det stadig mig?

Hej igen bloggen <3

Jeg tænkte at en lille opdatering her fra efterskolen var på sin plads, så det skal I selvfølgelig have. Oven i det har jeg også taget nogle af de spørgsmål med, som I har stillet mig i løbet af månederne 😉

 

Men først, her en lille opdatering:

2 1/2 måned er allerede gået, og jeg synes, at det er fuldstændig forfærdeligt at tænke på, at der kun er 7 1/2 måned tilbage. Det lyder måske af meget, men når der allerede er gået den tid som der er, så ved man virkelig hvor hurtigt månederne bare flyver afsted. Jeg har fået opbygget venskaber, som ville have taget mig flere år at få opbygget derhjemme, netop fordi man kommer så tæt på hinanden på så utrolig kort tid. Så tanken om at skulle forlade både venner, veninder, lærere, min kæreste og bare selve skolen, er nærmest en urealistisk tanke for mig. Men der er jo heldigvis en hel del tid endnu, og jeg sørger bare for at nyde hver evig eneste dag her.

 

Og nu til nogle af jeres spørgsmål:

Bliver man aldrig trætte af hinanden?

Jeg kan ligeså godt være 100% ærlig, jo det gør man i den grad. Men jeg synes virkelig heller ikke, at man kan forvente andet, når man spiser sammen hver evig eneste dag, dyrker ens sport sammen, har timer sammen og ja, faktisk bare er sammen 24/7. Så selvfølgelig bliver man irriteret eller trætte af hinanden nogle gange, men det er absolut ikke et problem, som man ikke kan løse. For bare 2 uger siden havde vi en lille konflikt inde på værelse 25, og det er på ingen måder fordi Laura, Julie og jeg ikke har det godt sammen, der var bare en smule uenighed mellem os. Så vi tog en snak om det og vupti, så var vi gode igen, og vi har faktisk aldrig haft det bedre sammen, end vi har nu. Så konklusionen er, at selvfølgelig kan man blive trætte af hinanden, men det er aldrig så slemt, at man ikke kan snakke ud om det (selvfølgelig er der nogle der bare overhovedet ikke kan sammen, men det kan jo ikke rigtig undgås…)

 

Min ene roomie, Laurapigen <3

Min ene roomie, Laurapigen <3

 

Kan det ikke være lidt “irriterende” at være på efterskole, når vennerne så er på gym og fester?

Der er svaret meget enkelt: Overhovedet ikke. Jeg er faktisk lykkelig for at have taget valget om at tage afsted på efterskole. Det har allerede modnet mig en hel del, og jeg er helt sikker på, at jeg kan bruge det næste år, når gymnasiet kalder på mig.

I forhold til gym fester rør det mig overhovedet heller ikke. For det første er det min tur næste år, for det andet så fester jeg stadig med mine venner når jeg er hjemme på weekend, og for det tredje er venskaberne og livet her på efterskolen så meget vigtigere for mig end fester og generelt set bare gymnasium ligenu.

18 års hos min yndling Ans sidste weekend <3

18 års hos min yndling Ans sidste weekend <3

 

Er der virkelig så stor forskel på en “normal” efterskole og en idrætsefterskole?

Uha, det ved jeg jo praktisk talt ikke, da jeg kun har prøvet en idrætsefterskole, men det går jeg da stærkt ud fra, at der er. Man har i hvert fald rig mulighed for at dyrke en masse idræt på denne skole, men du kan selvfølgelig også lade vær (udover din linje selvfølgelig.)

Hvis jeg tager mig selv som et eksempel, så er jeg langt fra en af dem, der dyrker mest sport. Jeg danser 6 timer om ugen, styrketræner mellem 3-5 timer om ugen, løbetræner 5 km cirka 2 gange om ugen (den smutter dog af og til, ahah) og så selvfølgelig hygge i hallen om aftenen som fx badminton eller en gåtur med en af pigerne eller Anders <3

Min yndlings træninsbuddy <3

Min yndlings træningsbuddy <3

 

//Håber I synes det var dejligt med en lille opdatering, og I må hellere end gerne fortsætte med at stille mig spørgsmål enten her på bloggen eller privat på mine sociale medier, og så ses vi meget snart igeeeeen 😉

Kyyyys

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til dette indlæg, men det ville være en kæmpe hjælp, hvis du gad at komme med en lille kommentar, hvis du mener, at indlægget var interessant :)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag i min efterårsferie 2017- Sverige