Jeg rejser til New York.. Men glæder jeg mig?

Sund og mættende smoothie

Hey igen folkens <3

 

Forleden aften fik min mor og jeg pludselig lyst til smoothie, og på 0,5 stod vi i vores anntøj i Rema 1000 (hvor jeg så selvøfølgelig mødte en jeg kendte..) Når, men vi fik i hvertfald købt en masse lækre ting ind til vores smothie, og den blev simpelthen så god, at jeg fik lyst til at dele den med jer 😉

Først proppede vi 125 gram frosne granatæbler og 150 gram frosne jordbær i.

Først proppede vi 125 gram frosne granatæbler og 150 gram frosne jordbær i.

derefter puttede vi 1 !/2 banan i for at søde den, istedet for at proppe en masse hvidt sukker i den.

Derefter puttede vi 1 1/2 banan i for at søde den, istedet for at proppe en masse hvidt sukker i den (jaja, fokus på sundhed)

Derefter hældte vi 1/2 liter skyr yoghurt i den med smagen hindbær/granatæble. Undervejs blev der også hældt noget skummetmælk i (det er i princippet ligemeget hvilken du putter i) for at gøre den lidt tyndere. Tror cirka vi endte med at hælde 1/3 del af en liter mælk i.

Derefter hældte vi 1/2 liter skyr yoghurt i den med smagen hindbær/granatæble.
Undervejs blev der også hældt noget skummetmælk i (det er i princippet ligemeget, hvilken mælk du bruger) for at gøre den lidt tyndere. Tror cirka vi endte med at hælde 1/3 del af en liter mælk i.

Og volla, så er der en lækker smoothie (det her er nogen meget store krystalglas, og der blev altså 4 kopper fyldt helt op, så opskriften ville sagtens kunne gå til fire personer- eller hvis man, som hjemme hos mig kun er 2- så snupper man da bare 2 glad hver ;) )

Og volla, så er der en lækker smoothie (Vi brugte disse store krystalglas, som jeg også har linket til på billedet, hvis det skulle have nogens interesse, og der blev altså 4 store glas fyldt helt op. Så opskriften ville sagtens kunne gå til fire personer- eller hvis man, som hjemme hos os kun er 2 i huset- så snupper man da bare 2 glas hver 😉 )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til dette indlæg, men det ville være en kæmpe hjælp, hvis du gad at komme med en lille kommentar, hvis du mener, at indlægget var interessant :)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg rejser til New York.. Men glæder jeg mig?