Bluser med print #Sponsoreret

Min sneakers samling 2017

SÅ skal vi tage et kig på min sneakers samling 2017!!

Det skal lige siges, at jeg altid køber mine sneaks i Naked CPH, men nogle af dem har de ikke længere, så jeg har enten fundet dem et andet sted eller nogle der minder rigtig meget om 🙂

 

Nike Sportswear Air Max 95- Pris: 1300 kroner Hvorfor er jeg vild med denne sneak? Jeg har altid elsket Nike sneaks, da det simpelthen er de sko man går allerbedst i. Derudover synes jeg virkelig nike er begyndt at lave nogle fede designs til deres sko, og det er også bla sålen på Nike Air max 95, som jeg er helt vild med!!

Nike Sportswear Air Max 95- Pris: 1300 kroner
Hvorfor er jeg vild med denne sneak? Jeg har altid elsket Nike sneaks, da det simpelthen er de sko, man går allerbedst i. Derudover synes jeg virkelig Nike er begyndt at lave nogle fede designs til deres sko, og det er bla sålen på Nike Air max 95, som jeg er helt vild med!!

 

asics-gt-cool-express-black-sail-1 gtcoolexpress-black-asics-h6y3l9090-2

Asics GT cool xpress- PRIS: 1100 Kroner Hvorfor er jeg vild med denne sneak? Jeg er generelt fan af ruskind. Det kan få et hvert outfit til at fremstå lidt mere råt. Derudover kan jeg rigtig godt lide, at den har en forholdsvis høj sål/bund, så man kommer lidt højere op (selvom man skulle mene at 1,75 var højt nok, men altså.. ;) )

Asics GT cool xpress- PRIS: 1100 Kroner
Hvorfor er jeg vild med denne sneak? Jeg er generelt fan af ruskind. Det kan få et hvert outfit til at fremstå lidt mere råt. Derudover kan jeg også rigtig godt lide, at den har en forholdsvis høj sål/bund, så man kommer lidt højere op (selvom man skulle mene at 1,75 var højt nok, men altså.. )

 

puma-suede-classic-eco-352634-03

Puma Suede Classic Eco- PRIS: 650 Kroner Hvorfor er jeg vild med denne sneak? Jeg købte egentlig denne sneaks lige da den kom frem for nogle år siden. Så gik den af mode på et tidspunkt, men jeg synes jeg ser flere og flere, som går i dem igen. Trendy eller ej, jeg er vild med at gå i dem her ;)

Puma Suede Classic Eco- PRIS: 650 Kroner
Hvorfor er jeg vild med denne sneak? Jeg købte egentlig denne sneak lige da den kom frem for nogle år siden. Så gik den lidt af mode igen på et tidspunkt, men jeg synes jeg ser flere og flere, som går i dem igen. Trendy eller ej, jeg er i hvert fald vild med at gå i dem 😉

 

chrome-hearts-stan-smiths-01-1

Stan Smith Core White Green- PRIS: Mener de kostede 800 kroner, da jeg fik dem, men de er ikke at finde på Naked's hjemmeside mere. Dog har de nogle der minder rigtig meget om, som jeg har linket til på billedet Hvorfor er jeg vild med denne sneak? Jeg er vild med Stan Smith, fordi den har den grønne farve bagpå. Synes de fleste danskere går i sort, hvidt og gråt tøj, så lidt farve skader absolut ikke ;) Derudover er den også virkelig go' at gå i

Stan Smith Core White Green- PRIS: Mener de kostede 800 kroner, da jeg fik dem, men de er ikke at finde på Naked’s hjemmeside mere. Dog har de nogle der minder rigtig meget om, som jeg har linket til på billedet
Hvorfor er jeg vild med denne sneak? Jeg er vild med Stan Smith, fordi den har den grønne farve bagpå. Synes de fleste danskere går i sort, hvidt og gråt tøj, så lidt farve skader absolut ikke 😉 Derudover er den også virkelig go’ at gå i.

 

Adidas Originals LA Trainer OG- PRIS: 900 Kroner- de er dog sat ned til 270 kr ligenu pga få størrelser tilbage. Men hvs de har jeres interesse, så kan I nok godt finde dem et andet sted ;) Hvorfor er jeg vild med denne sneak? Jeg manglede bare virkelig meget en grå sko den gang jeg købte de her. De er blevet en del slidte nu, fordi jeg har gået så meegt i dem. Det er altid de sko jeg har med på ferier, hvor jeg skal gå meget, da de har sådan nogle "takker" under skoen, som gør man går meget "let", hvis man kan sige det sådan..

Adidas Originals LA Trainer OG- PRIS: 900 Kroner- de er dog sat ned til 270 kr ligenu pga få størrelser tilbage. Men hvs de har jeres interesse, så kan I nok godt finde dem et andet sted 😉
Hvorfor er jeg vild med denne sneak? Jeg manglede bare virkelig meget en grå sko, dengang jeg købte de her. De er blevet en del slidte nu, fordi jeg har gået så meget i dem. Det er altid de sko, som jeg har med på ferier, hvor jeg skal gå meget, da de har sådan nogle “takker” under skoen, som gør man går meget “let”, hvis man kan sige det sådan..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til dette indlæg, men det ville være en kæmpe hjælp, hvis du gad at komme med en lille kommentar, hvis du mener, at indlægget var interessant :)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bluser med print #Sponsoreret