Når karaktererne tager overhånd...

Mine 5 dårligste egenskaber, og påvirker de mig til hverdag?

Hmmmm, hvor meget har ens egenskaber egentlig at skulle have sagt, når det kommer til ens normale hverdag? Og skal egenskaber respekteres, eller kan man med tiden arbejde på at styre sig?

  • Temperament- det må man i den grad sige står højt på min liste. Jeg har egentlig ikke specielt megt temperament i forhold til skænderier osv, men så snart det kommer til en situation, hvor en af mine tætte sårer mig, træder mig over fødderne eller skuffer mig helt vildt, så kommer mit temperament op. Jeg kan tit godt bare sidde og græde helt vildt samtidig med, at jeg slår løs på en pude af raseri. Men igen, mest når jeg frygter tanken om at miste en af mine tætte..

look-of-triumph-face

  • Ekstremt følsom- Det at være følsom er jo i sig selv ikke en dårlig ting men i lige netop min situation, kan det være utrolig hårdt at styre. Igen kommer min omsorg op, det er egentlig kun i situationer, hvor jeg er bange for at miste dem jeg holder allermest af. Der er egentlig ikke så meget mere at sige til denne, andet end det i høj grad er noget, jeg arbejder med..

download-1

  • Flabet- Jeg er virkelig en lille flab, og det er jeg slet ikke bleg for at indrømme. Jeg har altid en lille kommentar i ærmet, og det er ikke kun i forhold til diskussioner osv, jeg kan også sagtens komme med en bemærkning til mine veninder, venner eller kæreste. Nogle kan tåle det, andre kan ikke. Men de mennesker som jeg omgås allermest med, og som jeg elsker allerhøjest, de kender min form for humor, og den er altså bare sort og flabet 😉

16215395-emoticon-making-the-loser-sign

  • Nemt at stresse- Jeg har altid haft meget nemt ved at stresse over ting, og det behøver ingengang at være over det store. Jeg kan sagtens begynde at tude, hvis jeg føler det hele bliver for meget, og det er egentlig både i forhold til skole, veninde- og venneaftaler, sport, arrangementer osv. Til gengæld er det noget som ligger lidt til min mors side af familien, så det er ikke noget, der kommer heeeelt vildt bag på mig, at jeg også har fået;)

crying-emoji

  • Tryghedsnarkoman- Det at være tryghedsnarkoman er jo generelt ikke en dårlig ting, men det kan virkelig være et problem for mig, hvis jeg fx ligger syg derhjemme fra Klinten. Jeg kan stortude over, at jeg ikke lige kan gå ned til Anders og mine piger, når jeg har lyst, og det er netop trygheden ved at have dem lige omkring mig heletiden, der så pludselig gør mig helt ekstrem utryg, når jeg så er væk fra dem. Selvfølgelig har jeg så min familie, når jeg fx ligger syg derhjemme, men det er nu engang bare ikke det samme som at være på Klinten med alle de andre <3

kiss-emoji

 

Så alt i alt er konklusionen vel bare, at vi alle har nogle egenskaber, som vi på den ene eller anden måde sagtens kan bruge i en positiv retning uanset hvad det er, bare vi lærer at styre dem på en god og brugbar måde <3 

//Vi ses snart igen, kys

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til dette indlæg, men det ville være en kæmpe hjælp, hvis du gad at komme med en lille kommentar, hvis du mener, at indlægget var interessant :)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når karaktererne tager overhånd...