Hvad finder man typisk i min garderobe?

Kun én dag til livet på efterskolen starter…

Wow, jeg tror aldrig jeg har været så nervøs, imens jeg har skrevet et blogindlæg.. Imorgen er dagen, hvor jeg skal starte på min efterskole, og selvfølgelig glæder jeg mig helt vildt! Dog er det også en ret grænseoverskridende og mærkelig følelse jeg sidder med ligenu. Jeg skal til at undvære min seng, min familie, min hund, venner fra København, ja bare ALT det jeg kender og er 100% tryg ved. Jeg er godt klar over, at jeg selvfølgelig kommer hjem i nogle weekender osv, men det er stadig et stort skridt at tage, i hvert fald for mig.. Men jeg er forventningsfuld og tanken om, at jeg LIGE OM LIDT står ansigt til ansigt med dem, som jeg skal bruge det næste års tid med, er helt uvirkeligt!!

oversigt_resized

Det er forskelligt fra efterskole til efterskole, hvornår man får sine roomies, valgfag, kontaktlærere osv at vide. Jeg har fået min kontaktlærer, kontaktgruppe og roomies, mangler dog stadig mine valgfag. Jeg har jo været oppe på min efterskole til sådan en introaften tilbage i marts mener jeg, og jeg er allerede helt vild med min kontaktlærer! Hun virker simpelthen så sød, så allerede der føler jeg, at jeg er et skridt tættere på et godt år 😉 Mine roomies har jeg også fundet, takket være de sociale medier (jaja forældre, de KAN altså også bruges i en positiv retning, hehe) og de virker også begge to som nogle utrolig søde piger! Jeg glæder mig i hvert fald til at møde dem, og generelt bare alle de andre elever. Vi skal have et helt år sammen til at fungere, så jeg håber og tror da på, at alle går ind med en åben indstilling.

Men nu må jeg hellere stoppe med at skrive, for jeg skal pakke færdig til den store dag i morgen, og senere står den på burgerspisning og hygge med min søde mor <3

 

//Håber I synes, at det var lidt spændende at høre mine tanker omkring i morgen, MØS!!

4 kommentarer

  • EJ HVOR LYDER DET BARE SKØNT! MØS

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • sillewalker@hotmail.com

      Jamen det er SÅ fedt altså, møs tilbage til dig!!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Brita

    Ønsker dig pøj pøj og vil tænke på dig 😍💗

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • sillewalker@hotmail.com

      Tusind tak søde Brita, og dejligt du læser med her på bloggen <3
      -Vi ses meget snart igen!!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad finder man typisk i min garderobe?