Kun én dag til livet på efterskolen starter...

Var det flovt ikke at være hende, som gik til fester og drak alkohol?

Jeg har fået en del positiv feedback på mine indlæg, hvor jeg er meget personlig. Derfor har jeg fået den idé, at jeg så ofte som muligt, vil tage enten et dilemma eller tabu op her på bloggen, og selvfølgelig indenfor teenageverdenen <3

Idag skal vi så tage et kig på en ret stor overskrift, når man er ung: Nemlig alkohol og fester. For mig har det nemlig ikke været som for de fleste andre unge, hvor de bare drikker sig helt i hegnet, så snart de begynder at få lov. Sådan var det i hvertfald i min vennekreds, men jeg havde det ikke ligeså fedt med, at tiden med fester og alkohol kom ind i mit liv.. Jeg har altid ELSKET at være ude og være social med mine venner og veninder, men jeg kunne ikke se meningen med, at man skulle proppe sig selv med alkohol for at have det sjovt. Denne periode kom så også på et lidt “uheldigt” tidspunkt, hvis man kan sige det sådan, da det var perioden hvor jeg var rigtig syg.. Det skabte en masse negative tanker omkring mig selv, for hvorfor kunne jeg ikke bare drikke den forpulede alkohol, og dermed være en del af sammenholdet?

Efter tiden hvor jeg faktisk overhovedet ikke nærmede mig fester, selvom jeg i bund og grund sagtens kunne komme, så kastede jeg mig alligevel ud i det en aften, men UDEN at drikke noget som helst alkohol, da jeg ganske enkelt ikke følte mig klar til det endnu. Men efter den aften, gik det alligevel op for mig, at man på ingen måder behøver at drikke alkohol bare for at feste. Det vigtigste er, at du lytter til dig selv og absolut ALDRIG lader dig presse, bare fordi vennerne gør det. Du kan begynde at drikke alkohol, så snart du vil og må selvfølgelig, og ikke ét sekund før.

Jeg lod mig ikke presse mht alkoholen dengang, jeg ventede til jeg var klar. Men jeg ved, at det er et kæmpe dilemma for rigtig mange unge mennesker, og måske især pigerne, da vi typisk er dem der er bange for at falde ud af gruppen, hvis man ikke gør det samme som de andre. Men det er kun sejt, hvis du ikke lader dig presse, og jeg er helt sikker på, at hvis dine venner/veninder virkelig holder af dig, så respekterer de også din holdning. Det gjorde mine i hvert fald, og det er jeg dem dybt taknemmelig for. Og den dag i dag nyder jeg at gå til fester med dem, jeg holder allermest af <3

alcohol

83a7ada6535639ff8a902b1ba9de7d53

//KYS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til dette indlæg, men det ville være en kæmpe hjælp, hvis du gad at komme med en lille kommentar, hvis du mener, at indlægget var interessant :)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kun én dag til livet på efterskolen starter...